Εβδομάδα αναμονής και αγωνίας είναι η τρέχουσα για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο για τα μεταγραφικά, μιας και η προετοιμασία αρχίζει την επόμενη Τετάρτη και οι εκκρεμότητες στο ρόστερ είναι πολλές, αλλά και για την UEFA. Την Πέμπτη ο Γιάννης Αλαφούζος θα μεταβεί στη Νιόν και μια μέρα μετά θα παραστεί ενώπιον της ειδικής επιτροπής για την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Στις τάξεις της ομάδας εκφράζεται αισιοδοξία πως ο πρόεδρος του συλλόγου θα πείσει τους αρμόδιους για την πληρότητα του φακέλου της ομάδας και θα εξασφαλιστεί όχι απλώς η άδεια, αλλά και η συμμετοχή στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League αντί του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν πάντως η UEFA δεν παρεκκλίνει από την αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ, τότε οι «πράσινοι» θα εξετάσουν το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS.

Απαντά ο «Κάρα»

Ως το τέλος της εβδομάδας αναμένουν στον Παναθηναϊκό την απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη στην πρόταση που του έχει γίνει να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Ο διεθνής μέσος έχει στα χέρια του την πρόταση για διετές συμβόλαιο από την Αυστραλία, αλλά και ενδιαφέρον από την Αγγλία, ωστόσο οι «πράσινοι» εξακολουθούν να ελπίζουν πως θα υπερισχύσει το συναίσθημα.

Εμπλοκή με αμυντικό
Πάλι καλά που ο Παναθηναϊκός «έδεσε» με τριετές συμβόλαιο τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο… Κι αυτό γιατί παρουσιάζονται δυσκολίες για τη στελέχωση της άμυνάς του.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής, που θεωρείτο σίγουρος, έχει ζητήσει προθεσμία λίγων ημερών καθώς προέκυψε ενδιαφέρον από ομάδα της Ιταλίας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποσαφηνιστεί αν η μεταγραφή του στο εξωτερικό, που αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο, θα προχωρήσει, ή θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία που έχει ο 22χρονος αμυντικός με τον Παναθηναϊκό.

Στασιμότητα υπάρχει και για τον Βαγγέλη Μόρα. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει μεγάλη, καθώς ο μεν 32χρονος αμυντικός αξιώνει 300.000 ευρώ το χρόνο, οι δε «πράσινοι» δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το ύψος.

Αν συνυπολογιστεί ότι εκτός πλάνων για τη νέα ομάδα είναι οι Μπουμσόνγκ, Πίντο και Βελάσκες, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει λειψανδρία στην αμυντική του γραμμή.

Πηγή: sport-fm.gr