Η «καταιγίδα» των γκολ με την οποία άφησε τους φιλάθλους η πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League δεν συνεχίστηκε και στα πρώτα ματς της δεύτερης ημέρας. Στο Βέλγιο η Γκενκ με τη Νάπολι έμειναν στο 0-0, για να διαμορφώσουν ένα πολύ ενδιαφέρον σκηνικό στον 5ο όμιλο, ενώ στην Τσεχία η Μπορούσια Ντόρτμουντ έφυγε με τη νίκη 0-2 κόντρα στη Σλάβια Πράγας, για το 6ο γκρουπ.

Οι Βεστφαλοί έφτασαν στους 4 βαθμούς με αυτό το αποτέλεσμα και βάζουν δύσκολα σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ που αναμετρούνται στη συνέχεια (στις 22:00), σε έναν αγώνα που αναμένεται καθοριστικός για την πορεία τους στη διοργάνωση. Και τα δύο γκολ για τη γερμανική ομάδα σημείωσε ο Χακίμι, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 35′ και στο 89′.

Όσο για το παιχνίδι των Βέλγων με τους Ναπολιτάνους, έληξε χωρίς καμία ομάδα να καταφέρει να βρει τα αντίπαλα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, να είναι εκείνοι που πρέπει να νιώθουν χαμένοι από αυτήν την εξέλιξη, καθώς άφησαν πίσω τους δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια εξασφάλισης της πρόκρισης και της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Μένουν ακόμη έξι παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική βραδιά στο Champions League