Προσηλωμένους στο στόχο της ανατροπής θέλει να κρατήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τα παράπονα στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» για τη διαιτησία του δεύτερου τελικού είναι έντονα, αλλά ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού είναι μεγάλος και ο προπονητής της ομάδας θέλει να εστιάσει στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί όπου υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης μετά τις κακές εμφανίσεις στα δύο πρώτα ματς της σειράς.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε χαλαρή προπόνηση. Οι πρωταθλητές Ευρώπης βασίζουν την αισιοδοξία τους για την επιστροφή στη διεκδίκηση του τίτλου σε τρεις παράγοντες: α) το γεγονός ότι είναι αδύνατο να συνεχιστεί η εκνευριστική αστοχία των δύο πρώτων αγώνων, όπου είχαν 37/121 σουτ (δίποντα και τρίποντα), β) τη δεδομένη αγωνιστική άνοδο του Έισι Λο που ανεβάζει στροφές καθημερινά, γ) τη συμπαράσταση του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ.

Στο μεταξύ, από πλευράς ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, περιμένουν σήμερα από τον αθλητικό δικαστή να επιβάλει τις προβλεπόμενες ποινές. Πάντως υπάρχουν παράπονα για τη σύνταξη του φύλλου αγώνος που αφήνει πολλά περιθώρια για ερμηνείες και «παραθυράκια», όπως και το γεγονός ότι παραλείπονται τα περί επίθεσης στον κομισάριο Νίκο Καρούση. Επίσης σήμερα αναμένεται να υπάρξουν παράπονα και προς την ΚΕΔ για τη διαιτησία στον δεύτερο τελικό.

Πηγή: sport-fm.gr