Αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού, αν και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαψεύδεται η αποχώρησή του. Ο Γουέιν Ρούνεϊ απασχολεί τις πλουσιότερες ομάδες της Ευρώπης, με την Παρί Σεν Ζερμέν να μοιάζει εκείνη που ενδιαφέρεται περισσότερο για την απόκτησή του και τους παίκτες της να ελπίζουν σε πραγματοποίηση της μεταγραφής αυτής, όπως φάνηκε από όσα είπε ο Τιάγκο Σίλβα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Ο ηγέτης της άμυνας της Παρί Σεν Ζερμέν, από την πατρίδα του όπου βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, εξέφρασε την ευχή του να αποκτηθεί από την ομάδα του ο Άγγλος διεθνής. «Θα ήθελα να υπογράψει στην Παρί ο Ρούνεϊ. Θα ήταν μια ποιοτική προσθήκη, η οποία θα έδινε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην επιθετική γραμμή μας. Μακάρι οι φήμες να επιβεβαιωθούν και του χρόνου να παίζουμε μαζί στην ομάδα του Παρισιού», είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Αν ο Ρούνεϊ αποκτηθεί από την Παρί, τότε ο Σίλβα θα νιώσει… ανακούφιση, όπως παραδέχεται. «Κάθε φορά που παίξαμε αντίπαλοι, ο Ρούνεϊ πέτυχε γκολ. Έχει γίνει ο… κακός δαίμονάς μου. Μακάρι να έρθει στην Γαλλία για να ησυχάσω κι εγώ. Βέβαια στις προπονήσεις θα σκοράρει συνεχώς, αλλά, τουλάχιστον, θα πάψει να με… εκθέτει σε επίσημους αγώνες», σημείωσε γελώντας ο Τιάγκο Σίλβα.

Πηγή: sport-fm.gr