Αγχωμένος ήταν ο Ίκερ Κασίγιας στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι μετά από τέσσερις μήνες, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη (2-1) της εθνικής Ισπανίας κόντρα στην Αϊτή.

Ο αρχηγός των «φούριας ρόχας» δεν είχε παίξει όλο αυτό το διάστημα στη Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της κόντρας που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο, και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης (στο δεύτερο έπαιξε ο Πέπε Ρέινα).

«Δεν είχα παίξει για περίπου τέσσερις μήνες και αυτό είναι ένα μεγάλο διάστημα, αλλά δούλευα στις προπονήσεις για να είμαι σε καλή κατάσταση την ώρα που θα έπαιρνα την οποιαδήποτε ευκαιρία. Μερικές φορές είναι να καλό να βιώνει κάτι τέτοιο, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να εκτιμήσεις όταν παίζεις συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ και συνέχισε:

«Ήμουν χαρούμενος, αλλά και αγχωμένος για το διάστημα που είχα μείνει εκτός δράσης. Ήμουν σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους συναδέλφους για την θέση του τερματοφύλακα. Θα χρειαστεί να παλέψω με τον Πέπε (Ρέινα) και τον Βίκτορ (Βαλντές)».

Πηγή: sport-fm