Οι κινήσεις που γίνονται στον Ολυμπιακό είναι μελετημένες. Μπορεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έφυγε αλλά το πόστο του καλύφθηκε από τους Καρεμπέ και Ισά, οι οποίοι μάλιστα έχουν ήδη έτοιμα τα ονόματα που θα προτείνουν στον Μίτσελ προκειμένου να αποφασίσει ποιους θέλει για τον δικό του Ολυμπιακό.

Αρχικά, η αγορά που θα κοιτάξουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι η Γαλλία λόγω καταγωγής των υπευθύνων. Μια αγορά που την γνωρίζουν πολύ καλά. Ήδη από την συγκεκριμένη χώρα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα όπως αυτό του τερματοφύλακα Οσπίνα, που όπως φαίνεται θα παραμείνει στη Νις (και ο Ολυμπιακός όμως δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα «ζεστός»). Επίσης, έχουν ακουστεί οι Σεϊρού, Αμαλφιτανό και Κεσέρου. Ο Πιέρ Ισσά έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με την Μαρσέιγ, ομάδα των δύο πρώτων, αλλά και με την Μπαστιά, με τα χρώματα της οποίας αγωνιζόταν ο Ρουμάνος επιθετικός. Πολλά δημοσιεύματα στην Γαλλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τζόρτζεβιτς της Ναντ ενώ ο Ισσά μίλησε με ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» για τις περιπτώσεις των Σαλιμπούρ (αμυντικός), Γκομίς (αμυντικό χαφ, Βαλενσιέν), Μοστέφα (αμυντικό χαφ, Αζαξιό). Και κάπου εδώ έρχεται και ο Καρεμπέ, ο οποίος ποδοσφαιρικά μετά τον Ολυμπιακό πέρασε από την ελβετική Σερβέτ, έχει πολύ καλές σχέσεις και έκανε και μια μικρή κουβέντα για τον Βαλντίβια!

Επειδή όμως στον Ολυμπιακό καθημερινά καταφθάνουν αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών, ένα όνομα που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτό του Πίτερ Οντεμβίγκι. Ο Νιγηριανός επιθετικός που αγωνίζεται τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή, έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γουέστ Μπρομ όμως αναζητά φόρμουλα έτσι ώστε να το «σπάσει». Οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του και παρακολουθούν διακριτικά.

Τέλος, θα επανέλθουμε στον Πιέρ Ισσά, που φαίνεται πως στο μπλοκάκι του έχει γραμμένο ένα σπουδαίο όνομα που θα κάνει κλικ. Αυτό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι του Σαρλ Ενζόγκμπια. Ο Γάλλος επιθετικός πέρυσι είχε αρκετούς τραυματισμούς αλλά κατάφερε να παίξει σε 28 ματς με την Άστον Βίλα και είναι από τα δυνατά ονόματα που θα παίξουν το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr