Δύο… δυνατά χαρτιά σε καίρια πόστα στην ομάδα έχει από σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και τον Πιέρ Ισά.

Ο Καρεμπέ ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ανέλαβε πόστο Συμβούλου Στρατηγικής της διοίκησης, ενώ ο Ισά θα εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή.

Για την συνεργασία με τον Καρεμπέ υπήρχαν πληροφορίες, οι οποίες σήμερα επιβεβαιώθηκαν. Ο Γάλλος θα εκτελεί χρέη στρατηγικού συμβούλου, εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο.

Πρόκειται όμως και για μια κίνηση από την οποία ο Ολυμπιακός θα βγει αρκετά κερδισμένος καθώς πλέον θα έχει στο πλευρό έναν άνθρωπο με τεράστια αναγνωσιμότητα στο Ευρωπαϊκό χώρο.

Ο Ισά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιωνικού και του ΟΦΗ. Στη Γαλλία αποτέλεσε μέλος της Μαρσέιγ, με την οποία -μάλιστα- έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1999. Είχε αρκετές εμφανίσεις και με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, της οποίας φόρεσε και το περιβραχιόνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την συνεργασία της με τους Κριστιάν Καρεμπε και Πιέρ Ισά.

Ο κ. Καρεμπέ θα αναλάβει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής (Strategic Advisor) της διοίκησης, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης.

Ο κ. Ισά θα αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director) του συλλόγου.

– H παρουσίαση τους θα γίνει στις 15:00 στα γραφεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

– Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο YouTube (www.youtube.com/olympiacosfc).

Πηγή: sport-fm.gr