Στην Αγία Πετρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Ζενίτ (20:00 – ΑΝΤ1) βρίσκεται η ΑΕΚ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα σημάνει την αγωνιστική άνοδο της «Ένωσης» και την έλευση… μιας νέας αρχής.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτελεί πλέον «παρελθόν» για την ΑΕΚ και στο τιμόνι της ομάδας βρίσκονται έστω και για… λίγο οι Άρναρ Γκρέταρσον και Χριστόφορος Κόλα, οι οποίοι θα κοουτσάρουν στην αναμέτρηση με την Ζενίτ, στην κρύα Αγία Πετρούπολη.

Η «Ένωση» θέλει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους φορμαρισμένους Ρώσους, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ θέλει να… ξεπεράσει και τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το προπονητικό «δίδυμο» της ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, αφού ο Ίσμαελ Μπλάνκο αναμένεται να πάρει τη θέση του Ραφίκ Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Σάνελ Γιάχιτς αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην «καρδιά» της άμυνας, δίπλα στον Κριστιάν Νασούτι.

Διαιτητής του αγώνα στην Αγία Πετρούπολη, όπου η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 5 βαθμούς Κελσίου, θα είναι ο Σερβος Μίρολαντ Μάζιτς, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου συγκρούονται Χάιντουκ και Άντερλεχτ στο Σπλιτ.

Πηγή: gazzetta.gr