Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στη διάθεση του υπηρεσιακού τεχνικού των Θεσσαλονικέων τέθηκαν την Παρασκευή ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς και ο Κώστας Σταφυλίδης, οι οποίοι προσφέρουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο περισσότερες επιλογές εν όψει της διαδικασίας των πλέο οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σέρβος θα δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του «Δικεφάλου του Βόρρα».

Από την πλευρά του, ο διεθνής μπακ θα μοιραστεί με τον Λίνο το αριστερό άκρο της άμυνας και οι αγώνες κατάταξης θα είναι οι τελευταίοι του με την ασπρόμαυρη φανέλα – αφού το καλοκαίρι θα ενσωματωθεί κανονικά στο ρόστερ της Λεβερκούζεν.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Κατσικάς ενδέχεται το επόμενο διάστημα να μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αφού η θλάση που είχε υποστεί ο παίκτης έχουν επουλωθεί πλήρως.

Την Παρασκευή οι Κωνσταντινίδης και Σίλντενφελντ ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όμως από σήμερα αναμένεται να προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 15 Μαΐου και απομένει περισσότερο από μία εβδομάδα να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι στην έδρα του Ατρομήτου.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα που έχουν αποκτήσει με τους τέσσερις βαθμούς που έχουν αποκομίσει ως «προίκα» από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr