Μπορεί να φαίνεται πως έχει ρίξει όλο το βάρος στο θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχωρά και σε κινήσεις για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.

Με την πτώχευση της ΠΑΕ και την… επανεκκίνηση που θα επιχειρηθεί από την τρίτη κατηγορία να φαντάζει το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ο ρόλος της Ερασιτεχνικής θα είναι πρωταγωνιστικός, καθώς θα ορίσει τις εξελίξεις.

Ο «τίγρης» δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει την προεδρία, όπως είχε συμβεί το 2005, αλλά θέλει να έχει εκεί άτομα της εμπιστοσύνης του, που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά του, για την ομάδα και το γήπεδο. Ήδη έχει κάνει τις κατάλληλες επαφές και αναμένεται να στηρίξει το ψηφοδέλτιο που θα έχει επικεφαλής τους Κωνσταντίνο Κοτσάτο και Αλέξη Αλεξίου, που είχαν σημαντική προσφορά στο τμήμα μπάσκετ.

Το ψηφοδέλτιο αυτό όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι το μοναδικό στις εκλογές που θα γίνουν στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου. Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να έρθει σε επαφή και με τις «αντίπαλες» παρατάξεις, καθώς δεν επιθυμεί επ ουδενί να υπάρξει… διχασμός και στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Και ασφαλώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αδιαφορεί για τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΕΚ. Υπάρχουν σχέδια για κατασκευή κλειστού γηπέδου όχι στο χώρο του παλιού «Γεώργιος Μόσχας» αλλά και πάλι εντός Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι επαφές για το γήπεδο θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ εκκρεμούν οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ, όπου οι μέτοχοι θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ με κυριότερη την κατηγορία που θα αγωνίζεται: αν δηλαδή θα παίξει στη Football League όπως προβλέπεται αγωνιστικά αλλά κουβαλώντας όλα τα χρέη που είχε μέχρι τώρα και την καθιστούν μη βιώσιμη ή στην τρίτη κατηγορία δίχως χρέη.

Πηγή: sport-fm.gr