Η επόμενη χρονιά θα βρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πολύ διαφορετική τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την εξαιρετική διετία στη Γερμανία και την εκπληκτική πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να παραχωρήσει πολλά από τα «αστέρια» της. Ήδη η αρχή έγινε με τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος από το καλοκαίρι θα ανήκει στη Μπάγερν Μονάχου και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δύσκολα θα παραμείνει στο Ντόρτμουντ, αφού όλα δείχνουν πως μετακομίζει για το Μόναχο και αυτός. Προκειμένου να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του, η διοίκηση της Μπορούσια φέρεται έτοιμη να δεχτεί μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή που της πρότεινε εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τη Γερμανία, στην ανταλλαγή αυτή εμπλέκονται ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Σίτι και πόθο του Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος δεν βρίσκει χώρο στην ομάδα του Μάντσεστερ και φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λεβαντόφσκι.

Ασφαλώς αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις δύο πλευρές, αλλά τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας δίνουν πολλές πιθανότητες στην πραγματοποίηση της ανταλλαγής αυτής.

Πηγή: sport-fm.gr