Την παραμονή του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε γνωστή η πώληση του Μάριο Γκέτσε στη Μπάγερν Μονάχου, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Μετά το τέλος του αγώνα και την εκπληκτική εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του στην επιβλητική νίκη με 4-1, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη διοίκηση της Ντόρτμουντ να έχει έρθει σε συμφωνία με αυτή της Μπάγερν, προκειμένου να παραχωρήσουν στους Βαυαρούς τον Πολωνό φορ.

Η φήμη αυτή, ωστόσο, διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, οι οποίοι ανήρτησαν ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Στην ανακοίνωση αυτή γίνεται γνωστό πως, καμία συμφωνία δεν υπάρχει με τη Μπάγερν Μονάχου, πως ο παίκτης δεν έχει πωληθεί σε καμία ομάδα, ενώ γίνεται σαφές πως πρόθεση της διοίκησης της Μπορούσια είναι να κρατήσει τον Λεβαντόφσκι και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό της.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι λήγει το καλοκαίρι του 2014. Αυτό σημαίνει πως, αν ισχύουν όσα ανακοίνωσαν οι διοικούντες την Ντόρτμουντ, υπάρχει κίνδυνος για τον σύλλογο να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο την επόμενη χρονιά.

Ο χρόνος θα δείξει αν θα διαψευστεί η… διάψευση της διοίκησης της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πηγή: sport-fm.gr