Είναι περιττό να αναφερθεί ότι ο ΠΑΟΚ θέλει όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ξεπερνώντας το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης στον ημιτελικό.

Οι παίκτες της ομάδας αλλά και ο Γιώργος Δώνης έχουν δώσει όρκο πρόκρισης για τον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι που δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο για να πάρουν το εισιτήριο στο μεγάλο παιχνίδι.

Οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν ότι οι περιπτώσεις των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους θα τακτοποιηθούν πιο γρήγορα. Λογικό καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει περισσότερο εύκολα το «ΟΚ» για τις διαπραγματεύσεις εάν θα γνωρίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει περάσει στον τελικό και σε ένα παιχνίδι διεκδικεί και έναν τίτλο, τον πρώτο του στο πρώτο χρόνο παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Μεγάλο είναι και το καθαρά αγωνιστικό κίνητρο των παικτών της ομάδας που θέλουν να εκμεταλλευτούν την μεγάλη ευκαιρία και να συνδέσουν τα ονόματά τους με μια επιτυχία, η οποία θα σηματοδοτήσει και την διαφοροποίηση –και στην πράξη- των δεδομένων για νέα ημέρα της ομάδας.

Τέλος, και ο Δώνης επιθυμεί να οδηγήσει τον «Δικεφάλο του Βορρά» σε μια επιτυχία όχι μόνο για το όνομά του αλλά και γιατί θα κάμψει τις όποιες αντιδράσεις υπάρχουν από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών προς το πρόσωπό του και –φυσικά- θα έχει χρόνο και ηρεμία για να σχεδιάσει την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr