Δεν νιώθει απειλή ο Φερνάντο Τόρες από μεταγραφές που θα αυξήσουν τον ανταγωνισμό στην επιθετική γραμμή της Τσέλσι. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε σε δηλώσεις του σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο στους «μπλε».

Ο ισπανός επιθετικός της Τσέλσι τόνισε πως όταν παίζεις σε ψηλό επίπεδο, δεν αποτελεί έκπληξη μια τέτοια μεταγραφή, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή σχέση που έχει ο ίδιος με την ομάδα.

«Απ’ όταν ήρθα στην Τσέλσι, γίνονται μόνο μεταγραφές επιπέδου. Δεν είναι έκπληξη να έρθει και ο Φαλκάο», ανέφερε ο Τόρες σε τοπικά Μέσα της Σουηδίας, όπου βρίσκεται για τον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Βασιλεία.

«Όταν αγωνίζεσαι στην Τσέλσι, ελπίζεις να έρχονται μεγάλοι παίκτες. Δεν γίνεται να το σταματήσεις αυτό. Κάθε κορυφαίος παίκτης είναι ευπρόσδεκτος».

Όσον αφορά την σχέση του με την ομάδα, ανέφερε: «Προσωπικά θέλω να μείνω. Η σχέση μου με την ομάδα είναι πολύ καλή. Είναι άλλο θέμα, αν αλλάξουν γνώμη», ενώ για την αγωνιστική του κατάσταση υπογράμμισε:

«Δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελα. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να δείξω περισσότερα στην Τσέλσι. Πραγματικά πιστεύω ότι μου είπαν την αλήθεια. Ότι έχουν ελπίδες για μένα και με εμπιστεύονται».

Πηγή: Sport-fm.gr