Με διάθεση αυτοκριτικής για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αντιμετώπισε το τρίτο ματς της σειράς απέναντι στην Αναντολού Εφές εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Αποδείχτηκε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει κι ότι όσες ομάδες έχουν φτάσει εδώ δεν είναι τυχαίες. Μπορεί στα πρώτα δύο ματς να αφήσαμε να εννοηθεί πως όλα ήταν εύκολα, αλλά η Εφές είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και αν την αφήσεις να βρει ρυθμό θα αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα», δήλωσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

«Λέγαμε πως τίποτα δεν έχει κριθεί, αλλά ίσως μέσα μας να μην το πιστεύαμε πραγματικά και να ήμασταν πιο χαλαροί από ό,τι έπρεπε. Δεν είδαμε το ματς σαν τελικό, θεωρήσαμε πως είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει όταν έχεις την ευκαιρία να τον πνίγεις τον αντίπαλο. Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και πρέπει να πάμε με συγκέντρωση. Όταν μια ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έχει περισσότερες ελπίδες, ενώ αντίθετα όταν κοιτά μόνο το στόχο χάνει το δρόμο της», πρόσθεσε ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού.

Πηγή: Sport-fm.gr