Τον τελευταίο καιρό το όνομά του είχε απασχολήσει τη Φιορεντίνα, οι άνθρωποι της οποίας έδειχναν πως θα εξασφάλιζαν την υπογραφή του εντός των προσεχών ημερών. Ο Σεμπάστιαν Λέτο, όμως, αιφνιδίασε τους πάντες και συμφώνησε με την Κατάνια, στην οποία αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε ο πρόεδρος των Σικελών, Αντονίνο Πουλβιρέντι, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία αυτή. Ο Λέτο αποτελεί μια σημαντικότατη προσθήκη και θα βοηθήσει στη δημιουργία της μελλοντικής μας ομάδας. Οι ικανότητές του είναι γνωστές, όπως και η εμπειρία του, η οποία θα τον αναδείξει σε ηγέτη της Κατάνια τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας.

Στη συνέχεια ο Πουλβιρέντι ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της μεταγραφής αυτής. «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και όσους προσπάθησαν να φέρουν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή, όπως ήταν αυτή της απόκτησης του Λέτο. Γνωρίζαμε για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων της Ιταλίας, οπότε έπρεπε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε την υπογραφή του Αργεντινού. Ασφαλώς πολλές ευχαριστίες πηγαίνουν στον ίδιο τον Λέτο, ο οποίος προτίμησε την ομάδα μας. Αλλά οι πραγματικές ευχαριστίες τον περιμένουν στο γήπεδο, στην πρώτη του εμφάνιση», υπογράμμισε ο Αντονίνο Πουλβιρέντι.

Πηγή: sport-fm.gr