Τις επόμενες μέρες ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o 40χρονος προπονητής έχει εντοπίσει ήδη τους ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει στην ομάδα.

Πρόκειται τουλάχιστον για έναν επιθετικό (μπορεί και δύο) και έναν ακραίο χαφ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές.

Και τους δύο παίκτες τούς έχει βρει ο Αναστασίου, ο οποίος έχει ρίξει το βάρος του σε Ολλανδία και Βέλγιο. Είναι πιθανό, όμως, οι ποδοσφαιριστές που έχει εντοπίσει να αγωνίστηκαν την τελευταία χρονιά σε άλλες χώρες.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτήσουν και ένα αριστερό μπακ (επίσης τον έχει βρει ο Αναστασίου), ενώ θα αποκτηθούν και δύο στόπερ και ίσως ένα αμυντικό χαφ ανάλογα με τις αποχωρήσεις.

Στις συζητήσεις που έχει κάνει ο Έλληνας τεχνικός με τον Γιάννη Αλαφούζο έχουν συμφωνήσει ότι ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν θα έχει ελληνικό κορμό, νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και λίγους, και κάποιους καλούς έμπειρους παίκτες.

Όσοι αποκτηθούν θα είναι δανεικοί ή ελεύθεροι. Από την ελληνική αγορά θα είναι παίκτες έμπειροι, όπως ο Φυτανίδης, που μένουν ελεύθεροι.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη, όλα είναι ανοιχτά και οι κ.κ. Αναστασίου-Αλαφούζος θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να έρθει αυτό το καλοκαίρι.

Ο διεθνής χαφ έχει δηλώσει ότι η παραμονή του θα κριθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού πρώτα μιλήσει και με τη διοίκηση της Φούλαμ.

Παράλληλα, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μαγιάδα, ο οποίος έχει κλείσει εδώ και καιρό.

Για το θέμα των αποχωρήσεων, σίγουρα θα φύγει ο Σισοκό, αφού η Βόλφσμπουργκ θέλει χρήματα για την πώλησή του και φημολογείται ότι έχει δεχθεί πρόταση από την Σέλτικ.

Από την πλευρά του, ο Μπουμσόνγκ δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία, ενώ και οι Τοτσέ-Βιτόλο παρουσιάζονται αρνητική στη σημαντική μείωση των αποδοχών τους. Και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν οι δύο Ισπανοί.

Με τον Κουίνσι θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του, όπως και τον Φορναρόλι. Την ίδια ώρα, ο Βελάσκες πιθανότατα θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr