Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής περιόδου, έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν το ποσό που αξιώνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ προκειμένου να τον αποκτήσουν. Ο Μάριο Γκέτσε, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γερμανίας, όμως, δεν αισθάνεται την ανάγκη να μεταναστεύσει και διαψεύδει πως επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είμαι ευτυχισμένος στη Ντόρτμουντ και ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο που παίζει. Η ομάδα εξελίσσεται διαρκώς και μαζί της και όλοι οι παίκτες της. Έχουμε καταφέρει να πάρουμε τίτλους στη Γερμανία και να κάνουμε αξιόλογες πορείες στην Ευρώπη. Οπότε, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να θέλω να αποχωρήσω. Τα δημοσιεύματα που με θέλουν έτοιμο να αποδεχτώ πρόταση από ομάδα της Αγγλίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ξεκαθάρισε ο παίκτης της Ντόρτμουντ.

Αυτό, ασφαλώς δεν σημαίνει πως στο μυαλό του δεν υπάρχει η ιδέα της μετανάστευσης. «Θέλω να μείνω στην ομάδα για έναν χρόνο ακόμα, τουλάχιστον. Μετά θα μου άρεσε να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Δεν έχω προτιμήσεις, αλλά μια προσφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα, καθώς και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορο», υπογράμμισε με ειλικρίνεια ο Μάριο Γκέτσε.

Πηγή: sport-fm.gr