Αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου από το 2006. Το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς λήγει, αλλά ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν, παρά το γεγονός πως έκλεισε τα 35 του χρόνια, επιθυμεί να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας του Μονάχου, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Κριστόφ Ενροτέ.

«Πρόθεση, αλλά και πρώτη προτεραιότητα του Ντάνιελ, είναι να ανανεώσει με τη Μπάγερν Μονάχου. Το τελευταίο συμβόλαιό του ήταν μονοετούς διάρκειας, οπότε ως το καλοκαίρι περιμένουμε να κληθεί από τη διοίκηση, προκειμένου να συζητήσει την ανανέωσή του. Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά, τόσο την αξία του παίκτη, όσο και τον χαρακτήρα του και είμαι σίγουρος πως θα του προτείνουν να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο», τόνισε ο μάνατζερ του Βαν Μπούιτεν.

Αν, πάντως, η Μπάγερν δεν θελήσει να κρατήσει τον Βέλγο αμυντικό, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. «Στα χέρια μου έχω προτάσεις τόσο από τη Γαλλία, όσο και από την Ιταλία. Ωστόσο, μέχρι να συνομιλήσουμε με τη Μπάγερν, δεν πρόκειται να επικοινωνήσουμε με άλλη ομάδα. Πρώτα θα δούμε αυτά που θα μας προτείνει η ομάδα μας και έπειτα να αναζητήσουμε εναλλακτικά σενάρια», ξεκαθάρισε ο Κριστόφ Ενροτέ.

Πηγή: sport-fm.gr