Παρά την ικανοποίηση για τη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στον ΠΑΟ, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τόνισε ότι έρχεται το επόμενο ματς και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ξέρουν τι έκαναν λάθος.

Ήταν λογικό ο Χουάν Κάρλος να είναι ευχαριστημένος από τη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play offs της Euroleague. Ωστόσο τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να κοιτάξουν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν και τα οποία παρ’ ολίγον να τους κοστίσουν τη νίκη.

«Παίξαμε πολύ καλύτερα στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με περισσότερο πάθος και περιορίσαμε τα λάθη. Πρέπει να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί και να ξέρουμε τι κάναμε λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθειά μας στο παρκέ. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ στα οποία τελικά αστοχήσαμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το δεύτερο παιχνίδι πλέον», είπε ο Ισπανός γκαρντ και συνέχισε:

«Ξέραμε πως τα παιχνίδια των play offs είναι έτσι, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Παίζουμε ξανά σε λιγότερο από 48 ώρες και θεωρώ πως το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εξίσου δύσκολο όπως το πρώτο. Επιστρέψαμε δύο φορές στο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είχε τον έλεγχο του ρυθμού και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: sport-fm.gr