Οι δηλώσεις του περί οργανωμένου σχεδίου εξόντωσης της Ίντερ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με την Αταλάντα, προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις στην ποδοσφαιρική Ιταλία. Ο Μάσιμο Μοράτι, όμως, φαίνεται πως δεν παρασύρθηκε, απλώς, από τον εκνευρισμό του όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις, αλλά εννοούσε κάθε λέξη. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από τα γραφεία του στο Μιλάνο, όπου τον περίμεναν πολλοί δημοσιογράφοι.

«Δεν αλλάζω ούτε λέξη από όσα είπα μετά τον αγώνα της Ίντερ με την Αταλάντα. Μην νομίζετε πως οι λέξεις που χρησιμοποίησα ήταν αποτέλεσμα του εκνευρισμού μου. Θεωρώ πως υπάρχει σχέδιο εναντίον της ομάδας μου. Για περισσότερες από 20 αγωνιστικές δεν παίρνουμε πέναλτι, ενώ εναντίον μας σφυρίζονται κάποια αμφισβητούμενα. Αν αυτό δεν είναι σκόπιμο, τότε αναρωτιέμαι τι είναι», τόνισε ο Μοράτι.

Κάποιοι επώνυμοι οπαδοί της Ίντερ υποστήριξαν πως όλα αυτά συμβαίνουν για να… σπρωχθεί η Μίλαν. Ο Μοράτι δεν απαντά αν συμφωνεί με αυτή την άποψη. «Κάθε ένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ό, τι θέλει. Εγώ έχω τη δική μου άποψη και δεν μου αρέσει να σχολιάζω εκείνες των άλλων», είπε αινιγματικά ο πρόεδρος των «νερατζούρι».

Μετά από την ήττα από την Αταλάντα με 4-3, η αποστολή της ομάδα του έγινε πολύ δύσκολη, όπως παραδέχεται. «Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Η έξοδός μας στο Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται σχεδόν αδύνατη. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και στο τέλος θα κάνουμε τις τελικές κρίσεις μας. Όσο για εκείνους που πρότειναν να χρησιμοποιήσουμε την εφηβική μας ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς, θέλω να τους πω πως δεν σκεφτόμαστε να βοηθήσουμε κι άλλο τους αντιπάλους μας. Είναι ήδη πολλά αυτά που τους έχουμε προσφέρει», τόνισε με έμφαση ο Μάσιμο Μοράτι.

Πηγή: sport-fm.gr