Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον «τελικό» με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Σούλης Παπαδόπουλος παίρνει 19 ποδοσφαιριστές μαζί του στην Αθήνα, ανάμεσα σε αυτούς και ο Ανδρέας Ηρακλής που είναι έτοιμος -αν χρειαστεί- να ενισχύσει τους «κίτρινους». Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι τιμωρημένοι Ζαραδούκας, Κοέλιο, Διαμαντάκος και οι τραυματίες Κοτσαρίδης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης και Ρένια.

H αποστολή: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Τα πλάνα ενδεκάδας

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πουλίδο και Παπαζαχαρίας θα είναι στόπερ, ο Μαργαρίτης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ζαραδούκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεξί θα είναι ο Καζναφέρης. Οι Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Παπαστεριανού και Κοέλιο, ο Τάτος θα είναι επιτελικός μέσος και ο Γιαννιώτας θα κινείται δεξιά του Αγκάνθο, που θα παίξει το τελευταίο του ματς για φέτος μιας και λόγω τιμωρίας χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Πηγή: Sport-fm.gr