Ο αρχηγός των «κόκκινων», ο οποίος κλείνει τα 33 του χρόνια τον Μάιο, έχει ήδη 30 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει, μάλιστα, 8 τέρματα.

Ο Ντρίσκολ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για φυσική κατάσταση και φυσιοθεραπευτής των παικτών, έπλεξε το εγκώμιο του Τζέραρντ, τονίζοντας ότι, ενάντια σε όσους τον αμφισβητούσαν πριν 5 χρόνια, εξαιτίας του ιστορικού που είχε με τραυματισμούς, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός τα κατάφερε.

«Ο Τζέραρντ είναι επαγγελματίας. Τα έχει καταφέρει και δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από συγχαρητήρια. Και ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο, παρά το ότι είναι 33. Αυτό είναι εκπληκτικό για την Λίβερπουλ», ήταν τα λόγια του Ντρίσκολ, ο οποίος εν συνέχεια αναφέρθηκε και στον Μπρένταν Ρότζερς, επισημαίνοντας ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο των «κόκκινων»:

«Ο Ρότζερς έκανε καθοριστικές αλλαγές και πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Ασχολήθηκε με την φυσική κατάσταση των παικτών μεμονωμένα. Αυτό είχε απροσδόκητα και άμεσα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε ένα ποσοστό της τάξης 90% τους ρόστερ των παικτών διαθέσιμους. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουμε παιχνίδια».

Πηγή: sport-fm.gr