Ο ΠΑΟΚ καλείται στην αναμέτρηση με την Ξάνθη να αφήσει το κακό του πρόσωπο και να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Παράλληλα μπαίνει σε μια σειρά με συνεχόμενους δύσκολους αγώνες.

Στο επόμενο 20ήμερο ο ΠΑΟΚ να καλείται να δώσει παιχνίδια δύσκολα για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Αρχής γενομένης με την Ξάνθη σήμερα και κλείνει με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 16/10. Στον «Δικέφαλο» απαιτείται μεγαλύτερη συσπείρωση και φυσικά ηρεμία μέσα και έξω από την ομάδα, προκειμένου να έρθουν τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας να βελτιωθεί αισθητά.

Στην Τούμπα επιθυμούν όσο τίποτα άλλο να ξεκινήσουν αυτή τη διαδικασία με νίκη στα Πηγάδια, που θα τους δώσει αγωνιστική ώθηση για τη συνέχεια. Καθώς ακολουθούν παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα την Πέμπτη (30/9) και με τον Άρη την προσεχή Κυριακή (3/10) επίσης στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ μετά τον «καυτό» Αύγουστο, έχει τώρα επίσης ένα δύσκολο διάστημα με αγώνες που χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές του, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση και φυσικά ο κόσμος να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους.

Για τους Θεσσαλονικείς, αυτό που θέλουν είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών στα Πηγάδια, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να προετοιμάζει αγωνιστικά και ψυχολογικά όλη την εβδομάδα την ομάδα για την δύσκολη αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Αυτό που θέλει η διοίκηση είναι το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ προς τους παίκτες να πιάσει τόπο για να συνεχιστεί αυτή η αγαστή συνεργασία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή είδε τον Ανίς Μπουσαϊντί να συμμετέχει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με αποτέλεσμα να ανάψει το πράσινο φως για την παρουσία του στην αποστολή.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Μουσλίμοβιτς, Τσιρίλο, Σαβίνι, Κουτσιανικούλης, Κουτζαβασίλης, Γιακουμής, Αθανασιάδης και Γεωργίου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ξάνθη: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο και Ζουέλα.

Πηγή: gazzetta.gr