Η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στο Λονδίνο ήταν αρκετή για να τροφοδοτήσει τα σενάρια επιστροφής του στην Τσέλσι.

Παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η βρετανική πρωτεύουσα είναι για τον ίδιο και την οικογένεια του αγαπημένος προορισμός καθώς διατηρούν σπίτι, ενώ και η κόρη του πρόκειται να σπουδάσει εκεί, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τη φημολογία.

«Κάθε φορά που έρχομαι στο Λονδίνο και με βλέπουν να περπατάω στο δρόμο ή να κάνω ψώνια αμέσως ξεκινούν και οι φήμες πως επιστρέφω», τόνισε με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Skysports, o Μουρίνιο.

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι και εγώ συντηρώ τη φημολογία αυτή, καθώς καθημερινά λέω το πόσο μου αρέσει εδώ, το πόσο καλά πέρασα και το ότι θα επιστρέψω μια μέρα».

Όπως επεσήμανε τόσο η Τσέλσι, όσο και η Ιντερ κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και γι’αυτό το λόγο κάποια στιγμή θα πρέπει να γυρίσει πίσω.

Παράλληλα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως μέχρι το τέλος της σεζόν παραμένει προσηλωμένος στους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαστε στους «8» του Τσαμπιονς Λιγκ και έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην Ατλέτικο. Αυτή την στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι η δουλειά μου στη Ρεάλ ».

Αν και το όνομα του έχει ακουστεί και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο δεν βλέπει τον εαυτό ως αντικαταστάτη του Φέργκιουσον: «Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ είναι το βασίλειο του Σερ Αλεξ και θα ήθελα αυτή η δουλειά να είναι δική του για πάντα».

Πηγή: England365.gr