Μπορεί να φάνηκε εύκολη η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ωστόσο ο Γιόνας Ματσιούλις ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του το έκαναν να φαίνεται έτσι, με την δουλειά τους όλη την εβδομάδα.

Ο Λιθουανός φόργουοντ του τριφυλλιού τόνισε πως από δικά τους λάθη ήρθαν οι ήττες με Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα και πλέον καλούνται να τα διορθώσουν, αρχής γενομένης από το προσεχές ματς με τους Μαδριλένους την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Εμείς κάναμε το ματς να φαίνεται εύκολο, Τέλειωσαν τα αστεία, μετά την ήττα στην Μάλαγα, καθώς πλέον δεν είχαμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Θέλαμε την νίκη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για πρόκριση και πλέον οφείλουμε να δίνουμε το 100% μας μέχρι το τέλος του Top-16 για να επιτευχθεί ο στόχος», τόνισε αρχικά και συνέχεια:

«Παίξαμε επτά άσχημα λεπτά κόντρα στην Ρεάλ κι άλλα πέντε κόντρα στην Μάλαγα κι αυτά κινδυνεύουν να καταστρέψουν την προσπάθειά μας. Μόνοι μας πληγώσαμε τους εαυτούς μας και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε πίσω το χαμένο έδαφος. Το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμο, πρέπει να το κερδίσουμε και να καλύψουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Πηγή: sport-fm.gr