Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα, για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague o Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός των «άλμπατρος» εξήγησε ότι οι «πράσινοι» διαθέτουν καλύτερη ομάδα συμπληρώνοντας πάντως ότι ίσως οι παίκτες του ίσως να περισσότερο σεβασμό στο “τριφύλλι” από αυτόν που θα έπρεπε.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, άξιζε την νίκη. Εμείς πήραμε πολλές εμπειρίες παίζοντας απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή σαν τον Παναθηναϊκό. Δεν κάναμε τίποτα σωστά και ίσως να δείξαμε περισσότερο σεβασμό από αυτό που έπρεπε. Τώρα εμείς δεν πρέπει να απογοητευτούμε καθώς έχουμε μπροστά μας κι άλλα παιχνίδια που θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και κέρδισε δίκαια», είπε ο Σέρβος κόουτς και πρόσθεσε:

«Η ομάδα μας δεν ήταν οργανωμένη για την Euroleague, aλλά για το Eurocup. Τελευταία στιγμή ενημερωθήκαμε πως θα συμμετάσχουμε στην Euroleague. Δεν είχαμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Για εμάς είναι επιτυχία που είμαστε εδώ. Είχαμε να φτάσουμε στο Top-16 για 6 χρόνια. Ίσως να έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ, όμως κανείς δεν πρέπει να είναι απογοητευμένοι. Ελάχιστοι παίκτες από την ομάδα μας έχουν εμπειρία Euroleague».

Πηγή: sport-fm.gr