Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν λέει τίποτα στον Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά πως η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει κι αν ο Ολυμπιακός χαλαρώσει στο φινάλε της σεζόν, κινδυνεύει να απογοητεύσει τον κόσμο του και να χάσει το στόχο του νταμπλ.

Ο Μίτσελ είχε πάρα πολλά παράπονα από την ομάδα του και την εικόνα που παρουσίασε στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0). Το ζητούμενο μπορεί να ήρθε, δηλαδή η πρόκριση, αλλά ο ίδιος θέλει η ομάδα του να ικανοποιεί με το ποδόσφαιρο που παίζει κι αυτό δεν συνέβη. Και εξέφρασε τα παράπονά του τόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, όσο και στη διάρκεια του ημιχρόνου στους ίδιους τους παίκτες του. «Τι παιχνίδι είναι αυτό; Παίζουμε πολύ αργά και δεν είμαστε καθόλου συγκεντρωμένοι. Δεν μου αρέσει να συμβιβαζόμαστε και να επαναπαυόμαστε. Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου», είπε μεταξύ άλλων στην ανάπαυλα.

Ο Μίτσελ αναμένεται να συνεχίσει τις παρατηρήσεις για να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και να τους δώσει να καταλάβουν πως δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι διακοπές. Περιμένει από αυτούς όχι απλώς νίκες, αλλά και καλό θέαμα για να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Αυτό είναι το διπλό ζητούμενο στο παιχνίδι της Κυριακής στην Κέρκυρα (17:15), όπου και πάλι αναμένονται αλλαγές.

Δεν θα πρέπει, δε, οι παίκτες του Ολυμπιακού να ξεχνούν πως στους αγώνες που υπολείπονται ως το τέλος της περιόδου θα αξιολογηθούν όλοι τους από τον Μίτσελ. Αυτός θα αποφασίσει ποιοι είναι απαραίτητοι, ποιοι υπολογίζονται ως βασικοί, ως αναπληρωματικοί ή και… καθόλου.

Πηγή: sport-fm.gr