Την ώρα που η συμμετοχή των Πετρόπουλου και Μπουγαΐδη στον «τελικό» με τη Βέροια αποτελεί ερωτηματικό στην ΑΕΚ, τρεις παίκτες φαίνεται πως μάχονται για μία θέση στο κέντρο.

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και πυρετό, ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα, ενώ και ο Μιχάλης Παυλής συνεχίζει να έχει αμυγδαλίτιδα. Ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να προσεύχεται πως τουλάχιστον οι δύο πρώτοι θα είναι διαθέσιμοι για τον «τελικό» του Σαββάτου με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που μπορεί να κάνει, ωστόσο, είναι να σχεδιάζει τα πλάνα του, με ή χωρίς αυτούς. Κι ενώ λοιπόν η συμμετοχή ή όχι των Μπουγαΐδη και Πετρόπουλου θα κρίνει τη μορφή της άμυνας και της επίθεσης, φαίνεται πως ερωτηματικό υπάρχει για το χώρο του κέντρου. Όχι ως προς την επιστροφή στο «ρόμβο», που είναι δεδομένη, αλλά σχετικά με τον… τέταρτο της παρέας. Ο «κόφτης» Μητρόπουλος, ο εσωτερικός μέσος Κορδέρο και ο επιτελικός Γκερέιρο μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την παρουσία τους στο βασικό σχήμα. Ποιος θα είναι όμως ο τέταρτος;

Θα είναι ο βασικός Φέτσης των τελευταίων αγώνων; Ο πιο έμπειρος Ρίκκα που είχε καλή παρουσία απέναντι στον Ολυμπιακό; Ή ο Ανάκογλου που σαν αλλαγή στο ντεμπούτο του πρόλαβε να δείξει πως ίσως άργησε να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του; Η απάντηση θα δοθεί πιθανότατα στη σημερινή δοκιμή.

Πηγή: sport-fm.gr