Οι Ζέκα και Σο δείχνουν σε κάθε ματς πόσο πολύτιμοι είναι για τον Παναθηναϊκό. Ασφυκτικό πρέσινγκ ο κλέφτης Ζέκα, μάχεται να δημιουργήσει ο Σενεγαλέζος.

Ο Χαμπίμπ Σο και ο Ζέκα αποδείχθηκε και στον αγώνα με την Κέρκυρα ότι είναι πολύτιμοι για τον Παναθηναϊκό. Ο Σενεγαλέζος δεν έπιασε απόδοση ανάλογη με την ΑΕΚ, αλλά ελλείψει Βιτόλο, είχε πιο δύσκολο έργο.

Εκτός από την οργάνωση του παιχνιδιού έπρεπε να είναι κι εξίσου καλός ανασταλτικά, αφού είχε δίπλα του τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος δε γνωρίζει τη θέση. Ο Πορτογάλος παράλληλα ήταν σε ένα ακόμα ματς το γνωστό «τρεχαντήρι». Πρέσαρε ασταμάτητα και μείωσε τη διαφορά με τον απόντα Βιτόλο (προπορεύεται στη σχετική κατηγορία) μόλις στο ένα κλέψιμο.

Ο Ζέκα είναι φορμαρισμένος, έχει δυνάμεις τώρα που το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο Φάμπρι δεν κρύβει στους συνεργάτες του ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τον συγκεκριμένο παίκτη. Η παρουσία του μαζί με τον Σο στην ενδεκάδα θεωρείται επιβεβλημένη και στην Τούμπα ο ισπανός τεχνικός είναι δεδομένο ότι θα τους ξεκινήσει μαζί σε ρόλο αμυντικών μέσων.

Ο Ζέκα αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι είναι δεύτερος σε κερδισμένα φάουλ πίσω από τον Ιμπραχίμ Σισοκό, ενώ ο Σο με μόλις δώδεκα συμμετοχές πρόλαβε και ανέβηκε στην τρίτη θέση σε τελικές προσπάθειες (πέρασε τον Χριστοδουλόπουλο που έχει αποχωρήσει).

Πηγή: Sday.gr