Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Καφέ την Πέμπτη καθώς προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τον Ντιόπ που μένει εκτός για μία εβδομάδα. Δοκίμασε 11άδα ο Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός περίμενε πώς και πώς για να τεθεί και πάλι στη διάθεση του ο Καφές, καθώς του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και τον θεωρεί απαραίτητο για την ΑΕΚ. Η απουσία του, άλλωστε, ήταν αισθητή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή, καθώς οι Γρηγόρης Μάκος και Σάββας Γκέντσογλου δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα…

Ο αρχηγός, λοιπόν, είναι ξανά ετοιμοπόλεμος καθώς προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία διαπιστώθηκε και το ακριβές πρόβλημα του Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος, που αποκόμισε πρόβλημα την Τετάρτη, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, σύμφωνα με τον οποίο έχει υποστεί διάταση αριστερού δικέφαλου και ο εκτιμώμενος χρόνος αποχής του είναι περίπου μία εβδομάδα.

Η πρώτη δοκιμή
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Μπάγεβιτς έδειξε και τις σκέψεις του για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αν και δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι την Παρασκευή. Στη δοκιμή που έκανε, πάντως, με το σύστημα 4-2-3-1, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αραμπατζής, αριστερό μπακ ο Λαγός, δεξί ο Γιάχιτς, στόπερ οι Μανωλάς και Δέλλας, αμυντικά χαφ οι Μάκος και Γκέντσογλου, αριστερό εξτρέμ ο Σκόκο, δεξί ο Μπερνς και ο Λυμπερόπουλος πίσω από τον Τζιμπούρ.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Γεωργέας
Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Γεωργέα που είναι εκτός δράσης επί εβδομάδες, θα παραμείνει για άλλες τρεις εβδομάδες καθώς χειρουργήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη.

* Η προπόνηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί στις 17:00.

Πηγή: gazzetta.gr