Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο εν όψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

ΟΤσάρλτον τόνισε ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι κατά την γνώμη του ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» αναζητούν τρόπο να τον σταματήσουν.

«Έχει πει ότι θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Και είναι», ανέφερε μεταξύ ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των «μπέμπηδων».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην ισπανική εφημερίδα «AS»

Για την απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και οι ποδοσφαιριστές της έχουν μεγάλη φήμη, αλλά κανείς όσο ο Κριστιάνο (Ρονάλντο). Έχω πει ότι δεν ήθελα να φύγει από εδώ (από την Αγγλία). Η Ρεάλ Μαδρίτης αποδεικνύεται το ιδανικό μέρος για εκείνον. Έχει πει ότι θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Και είναι. Ψάχνουμε τρόπο να τον σταματήσουμε. Προσπαθήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, και πιο επιτυχώς, στο παιχνίδι που έγινε στη Μαδρίτη».

Για την γενικότερη παρουσία του Ρονάλντο:

«Όταν βλέπεις τον Κριστιάνο η πρώτη σκέψη σου όταν ακουμπάει την μπάλα είναι: Μπορεί να το κάνει! Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Όλοι τον λατρεύουν όταν πετυχαίνει γκολ. Και τώρα, σημειώνει πολλά τέρματα κάθε εβδομάδα».

Πηγή: sport-fm