Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικών του δηλώσεων, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου, υποστήριξε χθες ότι οι ΠΑΕ Ξάνθη και Παναιτωλικός έχουν εξαγοραστεί από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Οι δηλώσεις αυτές δεν ήχησαν όμορφα στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν πρόκειται να αφήσουν αναπάντητα τα όσα υποστήριξε ο δημοφιλής δημοσιογράφος, μιλώντας στον Σπορ FM. «Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Οι ασπρόμαυροι θα απαντήσουν μέσω της νομικής οδού στον κ. Γεωργίου, καθώς θα υποβάλλουν και μήνυση και αγωγή εναντίον του, διεκδικώντας μάλιστα και οικονομική αποζημίωση. «Θα κατατεθούν αγωγές και μηνύσεις» ανέφεραν χαρακτηριστικά σήμερα το απόγευμα οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» του Βορρά.

Πήραν αποστάσεις από τον Απόλλωνα

Για τις δηλώσεις αυτές του Γιώργου Γεωργίου πήρε απόσταση η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, που εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι «καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται».