Μετά από πολλά… επεισόδια και… ανατροπές, το σίριαλ της μεταγραφής του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στη Γαλατασαράι είχε αίσιο τέλος, τόσο για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, όσο και για την Ίντερ, όπως φάνηκε από όσα είπε ο πρόεδρος των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι, στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της εταιρίας του, στο καθιερωμένο, πλέον, ραντεβού της Δευτέρας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης του Σνάιντερ. Πιστεύω πως και ο Γουέσλεϊ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Τα συναισθήματα που τρέφω για τον παίκτη είναι δυνατά και θα παραμείνουν για πάντα τέτοια. Είμαι περήφανος που ήταν παίκτης μας. Θα ήθελα, όμως, να συγχαρώ και τους ανθρώπους της Γαλατασαράι για την στάση που επέδειξαν όλο αυτόν τον καιρό, τόσο απέναντι στην Ίντερ, όσο και απέναντι στον ποδοσφαιριστή», είπε χαρακτηριστικά ο Μοράτι.

Από τη μεταγραφή αυτή θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου 7,5 εκατ. ευρώ. Οι οπαδοί της ομάδας ελπίζουν πως το ποσό αυτό θα… επενδυθεί αμέσως σε μεταγραφές. «Σίγουρα, αρκεί να υπάρξει κάποια ευκαιρία.

Το γεγονός πως υπάρχει οικονομική άνεση, τώρα, δεν σημαίνει πως πρέπει να αναθεωρήσουμε το πλάνο που έχει εκπονηθεί.

Ακούω για διάφορους παίκτες, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω πως απαιτείται να είναι ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στο σύστημα της ομάδας, αλλά και να μην κοστίζουν υπερβολικά… και στην Ιταλία βλέπω πως τα πάντα είναι ακριβά», σχολίασε με νόημα ο πρόεδρος της Ίντερ.

Ακόμα και αν η ομάδα δεν προχωρήσει σε μεταγραφές, πάντως, ο Μοράτι είναι αισιόδοξος πως, με το υπάρχον υλικό, ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι εφικτός.

«Η Ίντερ που έχουμε παρακολουθήσει στον πρώτο γύρο δεν υστερεί σε ποιότητα από τις ομάδες που κυνηγούν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είδατε και στη Ρώμη πως παίκτες όπως ο Γκουαρίν ή ο Λιβάγια, είναι ικανότατοι και μπορούν να μας βοηθήσουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας μας», τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι.

Πηγή: sport-fm.gr