Ενοχλημένος εμφανίζεται μετά τη συμφωνία του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μπάγερν εν όψει του καλοκαιριού ο Γιουπ Χάινκες.

Ο Γερμανός προπονητής φέρεται να θεωρεί πως η επισημοποίηση του deal σε συνδυασμό με το θόρυβο που έχει προκληθεί στα ΜΜΕ, κάνει κακό στην ομάδα και αποπροσανατολίζει τους παίκτες του.

«Εγώ παραμένω προπονητής και είμαι το αφεντικό ως το τέλος της περιόδου», τονίζει ο 67χρονος τεχνικός, που φοβάται μήπως οι ποδοσφαιριστές του δεν σεβαστούν έναν προπονητή με… ημερομηνία λήξης.

Παράλληλα είναι δυσαρεστημένος και με τη διοίκηση της Μπάγερν. «Θα προτιμούσα η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γκουαρντιόλα να γίνει πριν ή στη διάρκεια της διακοπής κι όχι λίγο πριν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα», δήλωσε, ενώ είναι ενοχλημένος και με το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας έσπευσε να προαναγγείλει πως αποσύρεται από την προπονητική, την ώρα που ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναδουλέψει.

«Όταν μια ομάδα προσλαμβάνει έναν προπονητή του βεληνεκούς του Γκουαρντιόλα, τότε δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη ο ντόρος που γίνεται. Πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό ο Χάινκες, αλλά σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος», τόνισε στη Bild για το θέμα ο επίτιμος πρόεδρος του βαυαρικού συλλόγου, Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Πηγή: sport-fm.gr