Ο Σέρτζιο Φλόκαρι αναμένεται να είναι η επιλογή του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για την επιθετική γραμμή της Λάτσιο στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βόσνιος τεχνικός είναι πιθανό να προβεί σε εκτενές ροτέισον, αφήνοντας στον πάγκο τον Μίροσλαβ Κλόζε, αλλά και τον Μάουρο Ζάρατε.

Η προετοιμασία της Λάτσιο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ήδη η αποστολή της ιταλικής ομάδας έχει ανακοινωθεί. Οι επιλογές του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για την αρχική ενδεκάδα θα γίνουν γνωστές μετά την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την παραμονή του αγώνα.

Η «Gazzetta dello sport», ωστόσο, δημοσιεύει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Βόσνιος τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Σέρτζιο Φλόκαρι στην κορυφή της επίθεσης, θέλοντας να ξεκουράσει τον Μίροσλαβ Κλόζε. Είναι, εξάλλου, σύνηθες για τις ιταλικές ομάδες να αγωνίζονται με αρκετούς αναπληρωματικούς στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και από τη στιγμή που η Λάτσιο βρίσκεται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας του Καμπιονάτο, είναι πιθανό ο Πέτκοβιτς να προχωρήσει σε εκτενές ροτέισον, προστατεύοντας τους λεγόμενους βασικούς του παίκτες.

Αν οι πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας είναι ορθές, άλλος ένας βασικός επιθετικός αναμένεται να καθίσει στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης. Είναι ο Μάουρο Ζάρατε, ο οποίος δεν έχει ακόμα πείσει με την απόδοσή του τον προπονητή των Ρωμαίων και για αυτό το λόγο έμοιαζε να είναι φαβορί για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, προκειμένου να του δοθεί άλλη μία ευκαιρία.

Το μόνο σίγουρο, ωστόσο είναι πως ο Πέτκοβιτς δεν αναμένεται να ανακοινώσει τους 11 εκλεκτούς του που θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό πριν την τελευταία προπόνηση, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγή: sport-fm.gr