Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε ένα βήμα πριν τη γκέλα, ωστόσο ο Ζόρντι Άλμπα ήρθε σαν από μηχανής… Θεός και στο 90+4’ χάρισε το τρίποντο στους Καταλανούς κόντρα στη Σέλτικ με 2-1 για τη τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε με αρκετά αμυντικά κενά τη Σέλτικ για τη τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χάρη στον Έλληνα… Θεό. Ο Μολγκό στο 18’ εκτέλεσε το φάουλ, ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά και με τη βοήθεια του Μασεράνο, ο οποίος ακούμπησε τη μπάλα, όσο χρειαζόταν για να της αλλάξει λίγο πορεία, η Σέλτικ έκανε το 1-0 μέσα στο «Καμπ Νου».

Στο 43’ ο «Sam» αποχώρησε τραυματίας, καθώς γύρισε το πόδι του και πιθανώς έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν έφτανε αυτό, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Τσάβι συνεργάστηκε άψογα με τον Ινιέστα, με τον τελευταίο να κάνει το 1-1. Και ενώ ο επιθετικός μονόλογος των Καταλανών συνεχιζόταν, ο τερματοφύλακας των Σκωτσέζων, Φόστερ είχε… κατεβάσει ρολά. Κρατούσε μόνος την ισοπαλία, μέχρι τη τελευταία φάση του αγώνα. Ο Αντριάνο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, κανείς αμυντικός δεν κατάφερε να διώξει και ο Ζόρντι Άλμπα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Πηγή: sport-fm.gr