Πολύ ικανοποιημένος από την συνεχή βελτίωση της Ίντερ και το σερί των τεσσάρων νικών που έχει φτάσει είναι ο πρόεδρος της ομάδας Μάσιμο Μοράτι.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε στους δημοσιογράφους που παραδοσιακά τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της εταιρίας του το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Μοράτι τόνισε πως το σερί θα διευρυνθεί, αλλά δεν έκανε πρόβλεψη για τον τίτλο.

Μετά από ένα ξεκίνημα που προβλημάτισε τους οπαδούς της, η Ίντερ έχει κατορθώσει να βελτιώσει την απόδοσή της και να πάρει τα αποτελέσματα που επιθυμούσε. Οι 4 σερί νίκες, με 7 γκολ στο ενεργητικό και μόλις 1 στο παθητικό της, αποδεικνύουν πως η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκει τα… πατήματά της και είναι έτοιμη να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Γιουβέντους.

Όπως συμβαίνει κάθε Δευτέρα, δημοσιογράφοι περίμεναν έξω από την εταιρία του τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του τη βελτίωση που όλοι βλέπουν. «Είναι προφανές πως η ομάδα βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα και θα συνεχίσει να το κάνει και στις επόμενες αναμετρήσεις. Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν τη δουλειά που κάνουν όλοι και πιστεύω πως το σερί θα διευρυνθεί», είπε αρχικά ο Μοράτι.

Αν το σερί μεγαλώσει, τότε η Ίντερ είναι υποψήφια να «αναρριχηθεί» στην κορυφή της βαθμολογίας. «Εμείς προχωράμε κανονικά στο δρόμο μας. Αν στην πορεία διεκδικήσουμε τον τίτλο, θα είναι ακόμα καλύτερο. Αυτό που προέχει είναι να χτιστεί μια ομάδα σε στέρεες βάσεις και κάτι τέτοιο δείχνει να γίνεται», απάντησε ο πρόεδρος.

Συνεπώς είναι ικανοποιημένος με τον Στραματσόνι. «Πολύ! Βλέπω μια ομάδα που έχει στοιχεία της δουλειάς του. Σε κάθε παιχνίδι προσαρμόζεται ανάλογα με τον αντίπαλο, οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αγωνίζονται, βλέπω καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Τι άλλο να ζητήσω μετά από τόσο λίγο καιρό; Αν επιστρέψει και ο Σνάιντερ, τότε θα δούμε όλοι ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Και συνεπώς ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», είπε ο Μάσιμο Μοράτι.

Πηγή: sport-fm.gr