Μονόδρομο αποτελεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Μίκαελ Εσιέν στην εφημερίδα «Marca». Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν έξι βαθμούς (μετά τις νίκες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ) και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους απέναντι στην γερμανική ομάδα.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε την Ντόρτμουντ. Χρειάζεται να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Γκανέζος χαφ.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος παίκτης σχολίασε το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ στον πρόσφατο αγώνα με την Θέλτα: «Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πάντα λίγο περίεργο (να παίζω αριστερό μπακ). Ο Μουρίνιο μου ζήτησε να καλύψω αυτό το κενό, όμως ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω από αυτή τη θέση».

Καταλήγοντας, ο Εσιέν τόνισε: «Είμαι χαρούμενος να παίξω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητήσει ο Μουρίνιο να παίξω. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε θυσίες για την ομάδα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και να βοηθώ την ομάδα για να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Πηγή: sport-fm.gr