Δύσκολο έργο για τη Σλοβακία περιμένει απέναντι στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 ο Μάρεκ Σαπάρα. Ο μέσος της Τραμπζονσπόρ, βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας και σκόρερ την Παρασκευή κόντρα στη Λετονία, εξήρε την αμυντική λειτουργία του ελληνικού συγκροτήματος, αλλά έθεσε ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

«Απέναντι στη Λετονία αρχίσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε πολύ νωρίς με 2-0, αλλά επαναπαυτήκαμε. Σταματήσαμε να παίζουμε με πάθος και παραλίγο να το πληρώσουμε στο τέλος. Δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι τέτοιο απέναντι στην Ελλάδα», ανέφερε ο 30χρονος άσος και πρόσθεσε: «Θα έχουμε πολύ πιο δύσκολο έργο την Τρίτη απέναντι στους Έλληνες. Η ομάδα του έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης. Κρατούν καλά την μπάλα και παίζουν με απίστευτη υπομονή περιμένοντας τα λάθη του αντιπάλου.

Θα παίξουν διαφορετικά από τη Λετονία και αυτό ίσως είναι καλύτερο για μας. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε και θεωρούμε πως είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μας.

Η Σλοβακία δεν έχει έναν σταρ όπως ο Μέσι ή ο Ρονάλντο. Για μας πάνω από όλα είναι το σύνολο, έντεκα άνθρωποι που είναι στο ίδιο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr