Ξεκίνησε και τυπικά η περιπέτεια του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στην Αυστραλία. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην ηγέτης της Γιουβέντους πήρε το αεροπλάνο μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του και ταξίδεψε για το Σύδνεϋ. Πριν την αναχώρηση μίλησε στους δημοσιογράφους που τον αποχαιρέτησαν.

Η μεγάλη στιγμή για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έφτασε. Μετά από 19 χρόνια στη Γιουβέντους, ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Αυτό που θα τον βρει στην Αυστραλία να αγωνίζεται για λογαριασμό της Σύδνεϋ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ντελ Πιέρο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, πήρε το αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει στην «Πράσινη» ήπειρο. Μιλώντας με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για την περιπέτεια που ξεκινάει.

«Η πτήση που μας περιμένει είναι μια πτήση με ιδιαίτερη γεύση. Είναι γεμάτη συναισθήματα για την καινούργια ζωή που μας περιμένει. Περιμένω να ζήσω τις νέες προκλήσεις με μεγάλο ενθουσιασμό», τόνισε ο Άλεξ.

Νιώθει καθόλου άγχος; «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι μην έχουμε ξεχάσει κάτι απαραίτητο. Δεν είναι ένα ταξίδι για δύο μέρες, είναι ένα ταξίδι ζωής. Καμία σχέση με τις εκδρομές που κάναμε ως τώρα», απαντά γελώντας.

Αποχαιρετώντας τους δημοσιογράφους, ο «Πιντουρίκιο» τόνισε πως είναι έτοιμος και ανυπόμονος για τη νέα αρχή της καριέρας του. «Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη Σύδνεϋ. Ξέρω πως υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από τη μεριά του κόσμου εκεί. Τον ίδιο ενθουσιασμό έχω κι εγώ», σημειώνει ο Ντελ Πιέρο.

Πηγή: sport-fm.gr