Την πρόθεσή του να αγωνιστεί στη Βραζιλία, αλλά όχι τώρα, εξέφρασε ο Φλοράν Μαλουντά. Ο Γάλλος τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Τσέλσι και την επόμενη χρονιά και έπειτα να πραγματοποιήσει το ταξίδι για τη «χώρα του καφέ».

Τον τελευταίο καιρό εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Φλοράν Μαλουντά να αποχωρεί από την Τσέλσι και να συνεχίζει την καριέρα του στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στη Σάντος. Ο Γάλλος διεθνής προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «Equipe».

«Ποτέ δεν έκρυψα την επιθυμία μου να αγωνιστώ στη Βραζιλία. Πάντα ήθελα να παίξω εκεί. Έχω, όμως, ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τσέλσι και σκοπεύω να το τιμήσω», τόνισε ο Μαλουντά.

Πολλές φορές, όμως, τα συμβόλαια «σπάνε». Μήπως γίνει κάτι ανάλογο και με τον Μαλουντά; Ο ίδιος έχει την απάντηση. «Τον Δεκέμβριο είναι το Μουντιάλ συλλόγων και θα ήθελα να προσπαθήσω να το κατακτήσω με την Τσέλσι. Είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσουμε αυτό το κύπελλο και δεν ξέρω αν στο μέλλον θα έχω ξανά αυτή την ευκαιρία. Συνεπώς επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Λονδίνο. Η Βραζιλία μπορεί να περιμένει.»

Πηγή: sport-fm.gr