Μία λίστα με παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι τους οποίου η αγγλική ομάδα προορίζει για δανεικούς σε ομάδες του εξωτερικού έχει στα χέρια του ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση χθες με τον Γκάρι Ουόρθινγκτον, βοηθός του διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ της Σίτι, αρχίζοντας μιας μορφής συνεργασία.

Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνήθως καταλήγουν δανεικοί ομάδες του Βελγίου και της Σκανδιναβίας. Από όσα είπαν οι δύο άνδρες στη Σίτι δεν θα είχαν πρόβλημα να δανείσουν παίκτες και τον «Δικέφαλο του Βορρά» για να «ψηθούν».

Έτσι πλέον το μπαλάκι περνάει στην πλευρά των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να εξετάσουν εάν στη λίστα αυτή υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να ταιριάζει στις ανάγκες που έχει ο Δικεφάλος και πραγματικά να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε περίπτωση που βρεθεί μια τέτοια περίπτωση τότε οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ θα ενημερώσουν την Μάντσεστερ Σίτι η οποία θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση.

Πηγή: sport-fm.gr