Ο 17χρονος επιθετικός έχει τραβήξει την προσοχή του Αρσέν Βενγκέρ και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία και την Γαλλία θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του, με την ελπίδα ότι θα είναι ο νέος «Φαν Πέρσι».

Με την γραμμή κρούσης του να αποδυναμώνεται, λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του αρχηγού της ομάδας ο Αλσατός προπονητής δείχνει να ακολουθεί την προσφιλή του τακτική και στρέφεται σε έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή για την ενδυνάμωσή της.

Ενδιαφέρον για τον νεαρό έχουν δείξει και οι Νιούκαστλ και Στόουκ, αλλά όπως φαίνεται ο παίκτης καταλήγει προς Λονδίνο μεριά.

Ποιος είναι ο Εμπαγιέ Νιάνγκ
Γεννημένος στην Γαλλία από Σενεγαλέζους γονείς, ο Νιάνγκ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Καέν μόλις σε ηλικία μόλις 16 ετών και έγινε ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Πλέον μετά από δύο σεζόν, έχει 30 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ είναι μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων, έχοντας φθάσει ήδη μέχρι την ελπίδων. Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Πηγή: sport-fm.gr