Η καριέρα του Τζιαμπάολο Πατσίνι ολοκληρώθηκε στην Ίντερ και επίσημα και ο διεθνής επιθετικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός μπορεί να είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία.

Ο Τζιαμπάολο Πατσίνι έφτασε στην Ίντερ με πολλές προσδοκίες, αλλά μετά από τους πρώτους μήνες εξαιρετικής απόδοσης που είχε, δεν κατάφερε να έχει την ίδια συνέχεια, με συνέπεια την αποχώρησή του από την ομάδα του Μιλάνου.

Ο έμπειρος επιθετικός περιμένει τις προσφορές εκείνες που θα τον ικανοποιήσουν ώστε να επιλέξει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με το ιταλικό αθλητικό σάιτ Sportevai.it η ομάδα που ενδέχεται να του καταθέσει επίσημη πρόταση είναι η Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν θέσει ως πρώτο μεταγραφικό στόχο τους τον Στέφαν Γιόβετιτς, αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει σε σημεία προσέγγισης με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα. Οι διαφορές παραμένουν μεγάλες και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες μοιάζει δύσκολη.

Αν η Φιορεντίνα δεν παραχωρήσει τον επιθετικό της και με δεδομένη την άρνηση της Νάπολι να πουλήσει τον Έντινσον Καβάνι, οι επιλογές της Γιουβέντους για την επίθεση περιορίζονται. Η λύση του Πατσίνι, σε αυτή την περίπτωση, είναι αξιόπιστη και όχι ιδιαίτερα ακριβή.

Απομένει να δούμε που θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα για τον Γιόβετιτς και αν ο Πατσίνι θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα της «βέκια σινιόρα».

Πηγή: sport-fm.gr