Στο ίδιο έργο θεατές, τόσο ο Αρσέν Βενγκέρ, όσο και οι οπαδοί της Άρσεναλ, αφού ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι εμφανίζεται «με το ένα πόδι» στη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Ολλανδός επιθετικός έκανε γνωστή την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους και οι φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει, ήδη, με τους πρωταθλητές Αγγλίας δίνουν και παίρνουν.

Ο διεθνής άσος γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Emirates», τουλάχιστον μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ τονίζει ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει και ότι θα κρατήσει τον Φαν Πέρσι, έως το καλοκαίρι του 2013, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Τα πράγματα δείχνουν, όμως, να είναι διαφορετικά. Όπως μεταδίδουν ρεπόρτερ του «BBC», η μετακίνηση του αρχηγού των Λονδρέζων στη Σίτι είναι θέμα χρόνου, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η Άρσεναλ θα βάλει στα ταμεία της 22 εκατομμύρια λίρες, με την περίπτωση να είναι πανομοιότυπη με αυτή του Σαμίρ Νασρί το περασμένο καλοκαίρι.

Όσον αφορά στις απολαβές του Ολλανδού στράικερ, αυτές θα φτάνουν στις 225 χιλ. λίρες κάτι που θα κάνει τον Φαν Πέρσι έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη.

Πηγή: england365.gr