Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Γιάκομπ Γιόχανσον δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ολοκληρώνοντας το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2018, ως πιο πιθανός επόμενος σταθμός της καριέρας του είχε φανεί πως θα είναι η Γαλλία και το πρωτάθλημα της Ligue 1. Ο Σουηδός περίμενε υπομονετικά, να δει ποια πρόταση θα είναι η καλύτερη για εκείνον και πράγματι κατέληξε σε μια ομάδα που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη: τη Ρεν.

Ο σύλλογος της Βρετάνης ανακοίνωσε και επίσημα τον πρώην μέσο της Ένωσης, ο οποίος δεσμεύτηκε με συμβόλαιο δύο ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στη Ρεν. Από τη στιγμή που ήρθα εδώ, είδα μία ομάδα πολύ οργανωμένη με ένα ιδανικό προπονητικό κέντρο και ένα στάδιο καταπληκτική. Μου είχαν ήδη μιλήσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της. Ανυπομονώ να ανακαλύψω το γαλλικό πρωτάθλημα και να φορέσω τα καινούργια μου χρώματα. Το πλάνο που μου προτάθηκε ήταν ξεκάθαρο και φιλόδοξο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που έκαναν εφικτή την άφιξη μου εδώ», τόνισε ο Γιόχανσον στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεν.

0044787887788987