Το βάρος στην αντιμετώπιση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρέπει να ρίξει η εθνική ομάδα της Ουκρανίας στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Σουηδία για τον τέταρτο όμιλο (21:45), σύμφωνα με τον Αντρέι Βορονίν.

«Ο Ζλάταν είναι φανταστικός, είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Πρόκειται για παίκτη πρώτης γραμμής και το απέδειξε και στη Μπαρτσελόνα και στη Μίλαν. Χωρίς αμφιβολία είναι η κυριότερη απειλή για εμάς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον σταματήσουμε» τόνισε ο Ουκρανός επιθετικός με δηλώσεις του στο σάιτ της FIFA.

Ο 32χρονος παίκτης της Ντιναμό Μόσχας μίλησε στη συνέχεια και για την πίεση της εξέδρας και για το πώς θα επηρεάσει την ομάδα της Ουκρανίας.

«Είμαι λίγο νευρικός γιατί υπάρχει πολλή πίεση. Παίζουμε εντός έδρας και όλοι περιμένουν από εμάς να πάρουμε τη νίκη. Είναι μεγάλη τιμή φυσικά να έχεις όλο το γήπεδο να σε υποστηρίζει αλλά ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευθύνη. Παρόλο το άγχος θα δώσω τα πάντα για να ξεπληρώσω με την παρουσία μου τον κόσμο» κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr