Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει η SportDay, ο 43χρονος προπονητής θα βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον Ζήση Βρύζα τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στη διάρκεια της μέρας θα γίνει γνωστή η ώρα παρουσίασης του Έλληνα προπονητή, με τον πρόεδρο της ομάδας να είναι ο άνθρωπος που θα εξηγήσει και τους λόγους που τον επέλεξε και τους στόχους που έχουν θέσει από κοινού.

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών οφείλεται στην απώλεια της μητέρας του νομικού εκπρόσωπου του Λάζλο Μπόλονι και, όπως είναι φυσικό, δεν ήταν για εκείνον προτεραιότητα για τον ίδιο η συγκεκριμένη υπόθεση.

Σήμερα αναμένεται να «τρέξει» τις λεπτομέρειες που αφορούν το «διαζύγιο» με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, κάποιων ομάδων της πατρίδας του και άλλων από τη Σαουδική Αραβία.

Όσον αφορά το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν, ο Δώνης ενημερώνεται για όλα τα στοιχεία που αφορούν την νέα του ομάδα και έχει ήδη μία λίστα από παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Με την αμέριστη βοήθεια του Βρύζα πιστεύει ότι θα τρέξει γρήγορα ο προγραμματισμός, ώστε να έχει στη διάθεσή του -όσο πιο άμεσα γίνεται- ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Τον 43χρονο προπονητή θα πλαισιώσουν οι Αγγελίνας, Μένταν και Γεωργίτσας, οι οποίοι ήταν μαζί του και στον Ατρόμητο.

Πηγή: sport-fm.gr