Η πρόταση έχει κατατεθεί και είναι συγκεκριμένη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Ατρόμητου και την Τετάρτη είχε συνάντηση με τον Γιώργο Σπανό για να κατατεθεί η πρόταση. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν τον Σερβοέλληνα προπονητή στο Περιστέρι για τα επόμενα δύο χρόνια όμως ακόμα δεν έχουν αποσπάσει την θετική απάντηση.

Οι δύο άντρες τα είπαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα την Τετάρτη το βράδυ. Ο Μπάγεβιτς ήρθε στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον κ. Σπανό και να έχουν την πρώτη τους επαφή. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και μέχρι το Σάββατο αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση. Υπάρχει αισιοδοξία στο Περιστέρι, καθώς ο έμπειρος τεχνικός έδειξε ενημερωμένος για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα αλλά και για το ρόστερ.

Μάλιστα, είναι δεδομένο, πως υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, ενώ έγιναν και οι πρώτες εισηγήσεις για τις μεταγραφές. Πλέον, απομένει η απάντηση του Μπάγεβιτς.

Ο έμπειρος προπονητής απέχει από την προπονητική, από την στιγμή που αποχώρησε από την Ομόνοια της Κύπρου και η συγκεκριμένη πρόταση είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκείνον να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι αναμνήσεις από την ΑΕΚ δεν είναι ευχάριστες, ενώ ο συνδυασμός της φερεγγυότητας του Ατρόμητου και της διοίκησης, με το κίνητρο για ένα ένδοξο φινάλε στην καριέρα του κάνουν τον Μπάγεβιτς να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το «ναι».

Ο Ατρόμητος έχει όλα όσα χρειάζεται ο Μπάγεβιτς για να δουλέψει, ενώ το ρόστερ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Παράλληλα οι Περιστεριώτες θα αγωνίζονται και στο Europa League. Όλα εξαρτώνται από εκείνον. Ο Ατρόμητος, περιμένει (φυσικά εξετάζει και άλλες λύσεις) και ευελπιστεί πως θα απαντήσει θετικά. Το αν θα ισχύσει αυτό, θα φανεί τις επόμενες ημέρες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr